За нас

Екипът на Сократес България има удоволствието да ви представи новия си сайт www.sokrates-bulgaria.com. Като продължение на дейността на фирмата той предлага ново и много по-добро обслужване.
В него имате възможност да разгледате елементи и продукти онлайн и да се консултирате с нас. Услугите, които ви предлагаме са:
  • Калкулатор за конзолни системи;
  • Изработване на наш проект за желан от вас продукт;
  • Автоматика, електроника, обков, стопери, панти и други продукти на LOCINOX;
  • Разширена продуктова гама - над 200 нови модела и продукта от ковано желязо, месинг, разнообразни консумативи и др....
Сократес България е основен производител и вносител на елементи и профили от ковано желязо за България. От тази година притежава представителство за територията на страната на пета известна фабрика - чуждестранен партньор производител. Фирмата предлага разнообразни продукти на едро и дребно, елементи в различен ценови диапазон. Сократес България разполага със складова база и производствен цех, с богат асортимент от детайли, надхвърляща вече три хиляди артикула. Стандартни или уникати с голяма художествена стойност и сложност на изработка - ръчно ковани елементи, или готови детайли и заготовки, всичко може да ви бъде предложено.
В производствената база, Сократес България разполага с квалифициран и мотивиран персонал, който е в състояние да изпълни и реализира практически неограничен брой комбинации, стилови различия, отличителен дизайн и не на последно място високо качество на продуктите от ковано желязо.
Отчитайки проявеният интерес към ръчно кованите бутикови изделия, Сократес България разширява и тази продуктова гама, като добави освен ръчна изработка на порти и оградни пана, производство и на мебели, обков, аксесоари и декорации. 
Също така, Сократес България даваме възможност на клиентите си да прилагат собствен стил в изработването на продуктите, не зависимо от приложението им - люлки, арки, свещници, закачалки, цветарници, комплекти за камина или други.
Основна и приоритетна цел на фирмата е да предложи на търсените от клиентите качество и естетика при избора на ковано желязо. Продуктите ни  могат да бъдат изработени изцяло от ръчно ковани или от готови детайли. Клиентите могат да си поръчат изработка на изделия по техен авторски проект, като за целта е необходимо същите да изпратят модел и размери на продукта. 
При заявка от ваша страна, в случай на недостатъчна наличност на заявените елементи от ковано желязо, доставката или изработката се изпълняват в максимално кратък срок.
Изработените до момента продукти от ковано желязо Сократес са съвместен продукт от изпълнението на дружеството и въображението на клиентите.    
Позитивните отзиви, препоръките, многото редовни клиенти и не на последно място идеите на потребителите, способстват фирмата  да продължава да се развива. 
Благодарим ви, че оценявате труда ни!
От каталога ни www.sokrates-bulgaria.com може да разгледате от конструктивни елементи и заготовки, до разнообразни продукти и аксесоари от ковано желязо.