Сократес България и Park Garden

Комфорт, качество, уют и красота…

Всичко, което ви е необходимо като мебели за градина, осветителни тела, пощенски кутии и други аксесоари.

Не е необходимо, ако вече сте се докосвали до ковано желязо, да ви убеждаваме, че всичко е по-красиво, когато е изработено от него. Категорията продукти на Park Garden, присъства в нашето портфолио. Богата гама алуминиеви отливки, подходящи за външни условия.  

Разгледайте нашите предложения за мебелите и аксесоари – тук.

Мебелите за градина са сред фаворитите при избора на подходящо обзавеждане за всеки дом, хотел, ресторант, офис или заведение. С градинските аксесоари, всяка зелена площ се превръща в уникално място.

Освен собствено производство, Сократес България предлага серия градинско обзавеждане и парково осветление на дългогодишните си партньори, фирми наложили се на европейския пазар. Един от тях е Park Garden, с чийто продукти са реализирани много идейни проекти, които може да разгледате в портфолиото ни.

Мебелите и аксесоарите могат да бъдат както от ковано желязо, така и алуминиеви отливки – стабилни и масивни или леки и преносими. С включени разнообразни декоративни мотиви, изработени с нестандартни идеи и  разчупен дизайн. Цветовата гама е изключително разнообразна, от пастелни цветове, до стандартните варианти на черен мат в комбинация с  патина.  Подберете подходящите за вас продукти от ковано желязо или алуминии, цветове и  декорация, красива и богата растителност, направете вашето кътче за отдих.

Градински аксесоари са подходящи за подарък, допълнение, аксесоар или декорация за вашия дом и градина. В посочената категория от онлайн магазина ни http://shop.sokrates-bulgaria.com/Готови_продукти ще откриете пощенски кутии, кашпи, дворни чешми, месингови канелки и др. Предлаганите модели са с високо качество и в различен ценови диапазон.

Ако вашите предпочитания не са в каталога ни, ние можем да изработим за вас моделът, който желаете, съобразен с индивидуалните ви предпочитания. Променете облика на вашите изделия, подчертайте стила и елегантността, доверете се на нашите продукти.

Ако продуктите, които сте избрали не са налични, сроковете за доставка са в рамките на 14-30 работни дни, в зависимост от обема на вашата поръчка.

Свържете се с нас, за да аранжираме и превърнем заедно вашата градина в райски кът.

Допълнете екстериора с ковано желязо или алуминиеви отливки, направете градината си привлекателна и приветлива.