Ние сме експерти в своята област

Екипът на Сократес България, ангажиран с производството, покрива целият диапазон от дейности, свързани с начините на изработка на мотиви, детайли, елементи, продукти и изделия от ковано желязо. В годините се постарахме да се обградим с доказали се професионалисти, които да познават желязото в изключителна дълбочина, защото според нас това е най-важната предпоставка за качество. Благодарни сме за старанието, отдадеността и упоритостта към работата.

Разполагаме със специалисти доказали се, че могат да изработят шедьоври от ръчно ковано желязо. Когато съчетаеш качествата на желязото с майсторството на ковача, уникалността на ръчноизработеният продукт от ковано желязо е гарантиран. По този начин, всеки детайл, елемент, изделие, което се изработва ръчно, гарантира индивидуалност, визия, качество и издръжливост. Като прибавим към това и използването на съвременни технологии за защита, продуктите стават не само уникални и красиви, но и изключително издръжливи на атмосферните и температурни въздействия.

Автоматизацията на производството няма как да бъде подмината, тъй като бързо развиващите се технологиите осигуряват на производителите на ковано желязо възможността посредством машини да изработват изключително разнообразни по вид, форма и размери детайли и елементи. Това са предпоставките да произведем широка гама артикули от кован метал. Разполагаме с машини за топла и студена обработка на метала, машини за наковаване на шини и профили, за изработка на изделия от ковано желязо, студено огъване на профилни тръби, заваряване на черни и цветни метали , огъване и усукване на плътни профили и кръгло желязо.

Екипът ни изработва за вас елементи за вграждане, С и S мотиви, елементи за парапети, декоративни пана и други, както и детайли с неспецифични форми и размери.

Стараем се да откликнем на всяка ваша необходимост, това ни мотивира да се развиваме и оборудваме, да партнираме с „най – добрите“ в бранша, за да предложим на клиентите си – сигурност, гаранция и достъпни цени.

над

2800

моделa на склад

над

700

реализирани проекта в цялата страна

над

100

разработени продукта

над

2000

доволни клиента

От проекта до готовото изделие

Сократес България разполага с ресурс и богат асортимент от елементи, орнаменти и мотиви, които да комбинира по готов идеен проект на клиента или по свой собствен проект, за да достигне онзи завършен вид, който да покрие и най–високите очаквания.

Всички в СОКРАТЕС БЪЛГАРИЯ  вече петнадесет години се стараят да се развиват за вас – клиентите. Да отговарят на всички изисквания на потребителите, продуктите да са съобразени с най–новите тенденции. Качеството и бързината са приоритет в дейността.

 

Резултатите от нашия труд

Феерия, изтънченост, естетика,  шикозност, стил, класа и най-вече неповоримост. Магията от желязо и огън, всичко събрано в един единствен продукт. Продукт, изработен по идеен проект на клиента или на Сократес  България. С гордост ви представяме нашата „визитна картичка“, събрана в една категория – БУТИК.

Човешкото въображение е безкрайно, но това е предизвикателство, което Сократес  България ще приеме – продуктите, които не откривате в нашия онлайн магазин, могат да бъдат изработени според  индивидуалните ви предпочитания. Конструктивни елементи, метални конструкции, детайли необходими за тенти, навеси, оградни пана и други.

Предлаганата от Сократес  България широка гама от детайли, ви позволяза да се сдобиете с магията на кованото желязо. Разнообразието от елементи, мотиви, пана, профили и други продукти от ковано желязо, позволява да сътворите практически неограничен брой комбинации на необходото ви изделие.

Клиентите за нас