Предимството на конзолната система

Една от най-бързоразвиващите се и най-търсена категория от нашата продуктова гама е „Конзолни системи“. Удобство, улеснение, комфорт, качество, сигурност – резултат, който се постига с продуктите от тази гама.

Плъзгаща врата с винкел или конзолна система? Плъзгането по водеща релса тип „винкел“ е подходящо за равни терени, но това не ограничава изработката на вашата врата. Профилите и релсите, които предлагаме може да разгледате тук

 

Конзолната система е подходяща при терени с денивелация и входове, през които преминават тежки моторни средства. Благодарение на новата технология, висящият портал не докосва земята по протежение на целия светъл отвор, което позволява на тежки превозни средства да преминават безпрепятствено и без опасения от повреждане на релсовия път на вратата. Конзолните плъзгащи врати са предпочитани и заради предимствата, които предлагат – при лоши климатични условия конзолната система улеснява изключително експлоатацията на вратата. Това предимство е валидно най-вече  през зимния сезон, тъй като не е необходимо почистване на снега, за да се движи порталната врата.

В продуктовата категория можете да се запознаете с цялата гама на конзолните системи, разнообразие от комплекти, релси, водещи колела, стопери и други. Следвайте линка, за да разгледате нашите предложения.

 

Съчетайте свой комплект конзолна система или изберете готов, в зависимост от параметрите на вашият портал – тегло и дължина. Комплектите на конзолните системи могат да бъдат с релса или без, като в същите не са включени ролки за горно водене. В зависимост от модела на вашата врата /с връхчета или без, рамка от профил или шина/ се прилагат подходящите водачи – с планка, регулируеми или самостоятелни. Нашите предложения може да откриете в следната категория

Към всеки продукт в сайта е приложена схема на плъзгащите портали, в която е описано как да изберете подходящата конзолна система, %-то удължение на вратата, дълбочината на фундамента при монтаж на количките и др.

Ако се колебаете кой е подходящият вариант за вашата врата, свържете се с нас за съдействие.

Променете обикновения портал в плъзгащ, по този начин ще постигнете улеснение и практичност.