Кои сме ние и зад какво заставаме?

Казват, че се раждаме с някакъв заложен талант и в крайна сметка стремежът ни да го открием ни отвежда до това, което ще правим с любов и удоволствие. Също така твърдят, че съдбата ни е предопределена. Извървяваме дълъг път, минаваме през редица изпитания, опитваме, проваляме се, успяваме. Търсим призванието си. Ето така накратко звучи нашата история – историята как се появи „Сократес България”.

Основна вина да се посветим на кованото желязо има неговата магия. Впечатли ни как едно студено парче метал носи в себе си – огън и топлина.  Това парче метал ти позволява да го обработиш, да вложиш чувства и настроение да  сътвориш, завършеност, красота, непреходност и вечност. Привлече ни това, което изпитваме, докато работим – желание,  отдаденост, любов.

za-sokrates-17A
za-sokrates-17B

Кованото желязо те кара да вложиш цялото си старание в това, което правиш.  Ти просто си неспособен да се откажеш. Неспособен си, защото си амбициран- да се развиваш, да се усъвършенстваш, да станеш най-добрия – професионалист. Мотивиран продуктът да приеме твоя отпечатък, твоя подпис, твоя автограф.

Водени от мотивите – създадохме „Сократес България”. Тръгнахме от най-ниското стъпало, борихме се, трудихме се, грешихме. Но в грешките си намирахме правилния път. Научихме се кое да бъде и кое да не бъде. Трудът, амбицията и упоритостта ни, превърнаха „Сократес България” от просто фирма за ковано желязо в име.

Име, което се наложи и доказа. През годините отвръщахме с доверие на доверието, с професионализъм на желанията, с конкурентни цени на изискванията на своите клиенти.

Производство

 

Борихме се и спечелихме лоялни партньори – големи и наложили се фирми в областта на кованото желязо.

С екип от професионалисти, използващи най-съвременна техника за изработка и монтаж на изделия от ковано желязо, Сократес България покрива обемно серийно производство на продукти от ръчно или машинно ковано желязо.

Всъщност трудно може да се изброи всичко, защото ние продължаваме да  се развиваме – стремим се да разширяваме продуктовата си и производствена гама, за да сме актуални, атрактивни, конкурентноспособни. Всеки продукт се подбира с внимание за качество, в реализирането на всеки идеен проект се влага страст, желание, естетика и въображение.

Портфолио
za-sokrates-17C

Клиентите, които ни се довериха

С благодарност и обещание за още по-ползотворно съвместно партньорство.